1.april 1946 startet Harald Værnes sitt rørleggerfirma. Vi har det mest moderne utstyr du kan finne i rørleggerbransjen, med blant annet 11 servicebiler og høytrykkspylebil. Vi er sentralt godkjent i klasse 3 for utførelse og klasse 2 for prosjektering. Vi er en godkjent våtromsbedrift i henhold til byggebransjens våtromsnorm, BVN.

Værnes AS holder til i egne lokaler i Skippergata 7 Nyhavna, 7042 Trondheim
Vårt kvalitetssystem er basert på ISO 9000 systemet. Vi er en rørleggerbedrift som setter kunden i fokus.

Vi har lang erfaring med modernisering av bad og kjøkken, og har skaffet alle typer håndverkere siden 1970.
Vi har samarbeidspartnere blant murere, elektrikere, snekkere, malere og graveentreprenør.

Våre rørleggere har lang erfaring innen bolig, modernisering og service. Vi har jevnlig kursing i nye rørsystemer og utstyr, og er derfor godt oppdatert.

Værnes AS er en av de mellomstore rørentreprenørene i Trondheim Vi setter alltid kundenes ønske og behov i fokus. Kvalitet og service er vårt varemerke. Værnes AS har lang erfaring med små og store anlegg.

Da de nye byggereglene ble innført i 1997, startet vi umiddelbart et systematisk arbeid for å oppnå sentral godkjenning. Allerede i 1998 ble vi sentralt godkjent.

Vi er tilsluttet varmeinfo www.varmeinfo.no, en organisasjon for rørleggerfirmaer som setter vannbåren varme i høysetet. Samtidig setter vi fokus på alternative energikilder, som varmepumpe og gass. Våre kunder kan føle seg trygge på at de får både økonomiske, miljøvennlige og tidsriktige produkter og installasjoner til riktig pris.

Medlem av Rørentreprenørene Norge, medl. nr.: 121478 https://rornorge.no

 

Foretaksnr: NO 917 249 431

 

Kontakt oss